Wij maken frozen cocktails... op een stokje

hero-2018.jpg
 

Wie zijn we?

We zijn een jonge hechte groep met de droom om ‘s werelds beste cocktail-ijs te maken. Samen werken elke dag hard om het avontuur van HAU verder te brengen. Daarbij nemen we onszelf overigens lang niet altijd serieus. Neem bijvoorbeeld Pim, die bijna dagelijks voorstelt hamburgers te bestellen om 10u 's ochtends.

Waarom doen we dit?

Voor ons is ‘challenging the usual’ het sleutelingrediënt om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Door onze eigen weg te kiezen en anders naar dingen te kijken, komen we op nieuwe en inspirerende plekken. Dat hebben we vertaald naar onze Frozen Cocktails, zodat iedereen dat vleugje avontuur in zichzelf kan ontdekken.  

 

Cool down. Pleasure up.

 

HAU maakt frozen cocktails op een stokje. We maken ieder product met het doel om zo dicht mogelijk bij de originele cocktail te komen. Daarom worden al onze Frozen Cocktails gemixt met alleen natuurlijke ingrediënten en de beste distillaten. Zo ligt er een klein momentje van genot en ondeugendheid klaar in de vriezer, om jou en je vrienden even extra te laten genieten. Verkrijgbaar in de smaken Strawberry Daiquiri en Gin&Tonic, met 8% alcohol. Ice ice baby!

 
 

Strawberry Daiquiri

Verse aardbeien, topkwaliteit witte rum en limoensap, perfect in balans om deze fruitige, zoete en frisse klassieker te maken. 

Gin & Tonic

Wie houdt er niet van een verfrissende gin&tonic op een zonnige dag. Gemixt met een premium gin van nederlandse bodem en ons eigen tonic-recept.

 
 
 
 
 

Are you at least 18?

Yes No